Φωτοπεριόδου διπλό ταμπλό
#39
   
Royal Gorilla από RQS

Εύκολο φυτό (από τη μέση της καλλιέργειας και μετά θα το δείτε στις φώτο της τέντας πίσω δεξιά), αν και προέκυψαν θέματα στην τέντα με ερμαφροδιτισμους, έντομα, πολύ κρύες νύχτες και κάποιες ημέρες που έπρεπε να είναι κλειστός ο χώρος χωρίς ανανέωση αέρα οπότε και η ζέστη έπιασε 30-31... Δε μασησε τίποτα. Over και underwater απο 1 φορά έκαστο λάθος σε όλη την τέντα. Δέχτηκε 3 φορές Top, κάθε φορά σε όλες τις κορυφές. To scrog το δέχτηκε σχετικά καλά, δε μπορώ να πω πως αναπτύχθηκε το ίδιο ή ταχύτερα, μάλιστα δεν πήρε και πολύ μπόι από τότε που το έβαλα.

Στο στέγνωμα πήγαμε ομοιόμορφα και έχουμε καταλήξει στον παπά της φωτογραφίας. Πολύ κολλώδης, έντονη μυρωδιά ντίζελ με των 1.82. Πέρασαν μερικές ημέρες cure και είπα να βάλω χέρι  Big Grin
Συνολικά το φυτό φουλ τριμαρισμενο με τις κακουχίες και την ταλαιπωρία του απέδωσε κάτι παραπάνω από 35γ, ίσως κάτι λιγότερο από αυτό που περίμενα αλλά δε με ενδιαφέρει τόσο πολύ η ποσότητα στην τελική. Από 90-160cm που το δίνουν εσωτερικά, εμένα πήγε 70cm ύψος. 

Μερικες μέρες αργότερα (σήμερα, τώρα) είπα να ξαναβάλω χέρι να δω που είμαστε. Έντονη η diesel με μια επιγευση σαν καραμελωμενη σοκολάτα. Μπουκέτο και όχι λουλούδια από τις πρώτες 4-5 τζούρες. Σου ανοίγει ορίζοντες, πολύ καλό διεγερτικό εγκεφάλου που ίσως σε μικρότερες δόσεις να δίνει ένα boost πνευματικό. Το σώμα αν εξαιρέσουμε τα δάχτυλα που πληκτρολογώ, είναι μαγνητισμενο στην καρέκλα.

Δυσκολία καλλιέργειας : 2/5
Ανθεκτικοτητα : 5/5
Μυρωδιά (ένταση) : 5/5
Σοδειά : 3/5
Εμπειρία καπνίσματος : 4/5
Joint Pass
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Φωτοπεριόδου διπλό ταμπλό - από Galaxiarchus G - 07-05-2023, 10:17

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)