Φωτοπεριόδου διπλό ταμπλό
#40
Μου γύρισε σε κοινωνικό τελικά, σε εγρήγορση ο εγκέφαλος, ομιλητικοτητα, σε καμία περίπτωση το couch lock που περίμενα. Τα μάτια ελαφρά πεσμένα αλλά όχι τόσο ώστε να κινήσω υποψίες και καθόλου ερεθισμένα. Ντάγκλες τύπου χάσιμο για μερικά δευτερόλεπτα, αρκετά στεγνο στόμα μετά το 2ωρο αλλά ακόμα καλά κρατεί η επίδραση του.

   

Special Kush 1 από RQS, δωράκι 5 σπόρους έστειλαν και τους αξιοποίησα και τους 5.

Στον αυτόματο και αυτό το φυτό, με μόλις 1 top έκαστο και με 20 ημέρες διαφορά στην τέντα με τα υπόλοιπα. Εκεί που είχαν 46 ημέρες τα υπόλοιπα, αυτά γύρισαν σε άνθιση στις 26. Πέρασαν 2 εβδομάδες που τα φώτα ήταν σε λειτουργία άνθισης και τα φυτά δεν έλεγαν να εμφανισουν φύλο. Στρεσαριστηκα και γω γιατί είπα υπολογισμένα έχω 4 strain στην τέντα, κάτω πάνω 1-2 μέρες όλα έτοιμα για κόψιμο θα είναι σε 1 μέρα. Τελικά έτοιμα ήταν αν και με τρόμαξαν ελαφρά.

Στην περίοδο της προχωρημένης άνθισης άρχισαν χωρίς λόγο να καίγονται εξωτερικά τα φύλλα των 2 εκ των 5 φυτών και μάλιστα των πιο απομακρυσμενων, που ήταν στη γωνία. Χωρίς να έχω αλλάξει ύψος στο φως και όντας πιο μακριά από όλα από την 600W hps. Ενδέχεται να ήταν βέβαια και κάψιμο από τα nuts, αλλά ποτιζα το ίδιο και τα υπόλοιπα φυτά οπότε λογικά θα έβλεπα το λάθος πιο έντονα. Πρόβλημα ιδιαίτερο δεν είχαν στα ζωύφια αλλά 5/5 ήταν διαφορετικά φαινοτυπα και στο σχήμα των παπάδων και στο πόσο αερατοι ή όχι είναι, και στο πόσο κωλλωδη είναι τα τριχωματα. Στο ύψος είχαμε μικροδιαφορές και ένας παπάς βγήκε με πάρα πολλά τριχιδια και ελάχιστα φύλλα, πλακουτσωτος, 2D θα έλεγα. Ασταθές γενετικό αλλά σχετικά ανθεκτικό στις κακουχίες.

Γρήγορο, με υψηλή παραγωγή παρόλο το μέγεθος του που πάλι απείχα από το minimum της τράπεζας κατά 10cm. Afghan x Hindu Kush και το υποστηρίζει, τυπική indica, χορτάρι μαύρο με γεύση γήινη οριακά χωματίλα που κάποιους μπορεί να τους ενοχλεί, προσωπικά δεν έχω θέμα με καμία γεύση γενικά. Κάποιο φυτό ανέπτυξε άλλα τερπένια με γεύση τυριού, συγκεκριμένα μοιάζει σαν λιωμένο τυρί τσενταρ (όχι την αηδία τη ρευστή του σουβλατζιδηκου) αλλά επειδή είναι ανακατεμένα είναι και δυσεύρετα.

Δεν είχε πολλά φύλλα, δεν είναι και ο πιο συμπαγής παπάς, αλλά δεν είναι καν κοντά στον αεράτο. Πολλά μικρά παπαδάκια που δεν έχουν σχεδόν καθόλου διαφορά σε εφεκτ από τους μεγαλύτερους παπάδες. Σε ανεβάζει ελαφρά στην αρχή και κάποιες φορές μου βγάζει δημιουργικότητα, αλλά μετά το μισάωρο σου δίνει τη μαστούρα του καναπέ. Δυνατό αλλά όχι πολύ, αν φας κάτι συνέρχεται το σώμα ελαφρά και μπορείς, σε πιο αργούς ρυθμούς, την ημέρα σου. Προσωπικά το έχω για βράδυ πριν τον ύπνο.

Οσον αφορά τον παπά σαν σύσταση, είπαμε όχι πολλά φύλλα, λουλούδι το περισσότερο. Είχαμε κάμποσα σπόρια, τύπου 10-12 από τα 5 φυτά κατά το τριμαρισμα και λογικά θα βρω κάμποσα ακόμα όσο περνάει ο καιρός. Από κόλλα πάμε καλά, όχι τόσο όσο το Gorilla, αυτό μπορείς να το χειριστείς χωρίς να κολλάνε τα δάχτυλα σου. Το άρωμα του είναι σαν ένας ελαφρύς καλός μπαφος.

Δυσκολια καλλιέργειας : 2/5
Ανθεκτικοτητα : 3/5
Μυρωδιά (ένταση) : 2/5
Σοδειά : 5/5
Εμπειρια καπνισματος: 3/5

Ενα basic χορτάρι που αν δε μου το έστελναν δε θα το έπαιρνα και το καλλιεργησα μόνο και μόνο για να δω πως λειτουργεί ο μαγικός κόσμος της καλλιέργειας όσον αφορά τη γενετική σκοπιά. Δεν θα το αγόραζα και δε θα το καλλιεργουσα ξανά γιατί έχω απαιτήσεις που δεν πληρεί το συγκεκριμένο strain.
ΟΜΩΣ, αν είσαι ο τύπος που θέλεις κάτι stoney για να σε βάλει για ύπνο και δε σε νοιαζουν γεύσεις, επιδράσεις και αντί για μελατονίνη πίνεις ένα τσιγάρο, τότε αυτό είναι για σένα και από άποψη ποσότητας και από αποψη σκοπού χρήσης.

Σημειωση: Η επίδραση του δεν κρατάει πάνω από ώρα οπότε άλλο ένα συν για τον "ύπνο" και άλλο ένα μείον για μένα.
Joint Pass
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Φωτοπεριόδου διπλό ταμπλό - από Galaxiarchus G - 07-05-2023, 13:11

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)