Φωτοπεριόδου διπλό ταμπλό
#41
   

Bubble Kush από RQS, δωράκι 5 σπόρια από τα οποία άνοιξαν όλα και 4 συνέχισαν από τη 2η τους εβδομάδα κι έπειτα.

Ομορφο φυτό, και τα 4 διαφορετικά, δεν ξεχωρίζεις ότι είναι το ίδιο σπορι. Το ένα πιο κοντό από όλα με διαφορά 40 πόντους από το minimum, ήταν 40 πόντους φουλ ανθισμένο. Το 2ο είχε μακριούς παπάδες αφρατους όμως, το 3ο έβγαζε παραπαπάδια όπου πήγαινε φως και το 4ο ήταν πιστεύω το νορμάλ της υπόθεσης που όπως όλα τους δέχτηκε 3 top και λοιπές κακουχίες και κάθε φορά αναπτυσσόταν πιο δυνατό. Και ήταν εκείνο που βρισκόταν στην πίσω αριστερή γωνία στην τέντα. Δέχτηκε λόγω απόστασης τη μίνιμουμ φροντίδα έως καθόλου. Στον αυτόματο ήταν και όμως απέδωσε καρπούς.

Δεχτηκαν τα κορφολογηματα, τις αλλαγές στη θερμοκρασία και το πότισμα, το scrog άνετα. Τα φύλλα τους ήταν μασημένα σε κάποια σημεία σε άκυρες ώρες οπότε υποθέτω πως είναι στις ευπαθείς ομάδες συγκριτικά με άλλα είδη.

Η μυρωδιά του δεν είναι πολύ έντονη αλλά την καταλαβαίνεις, φαίνεται χλωρό στην όψη και στην αφή ενδεχομένως αλλά τι άλλο να κάνω, 14 μέρες το άφησα ανάποδα σε τμήματα οπότε θα έπρεπε να έχει στεγνώσει. Βoveda μέσα στο grove bag και ολα καλα. 

Κολλώδες αλλά ως ένα σημείο, με άρωμα φρουτενιο εσπεριδοειδους αλλά δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω τι ακριβώς είναι. Στη γεύση χάνει λίγο γιατι μυρίζεις αυτό που μυρίζεις και καπνίζεις πιπέρι. Ανοίγει η μυτη στις 3 τζούρες με καπνό, στο σκέτο με την πρώτη. Έντονο, έντονο και σχεδόν ευφορικο κομμάτι των επιδράσεων. Κάνεις όνειρα, χαζεύεις και η σκέψη τρέχει με ταχύτητα φωτός. Το μυαλό δουλεύει 101% (δηλαδή το έως 7-8% που λειτουργεί κανονικά), οι αισθήσεις είναι οξυμενες και υπάρχει ένα μούδιασμα που ολοκληρώνει το ταξίδι όμορφα.

Και σε κάνει να γράφεις ωραία κειμενάκια με ροή (ή χωρίς)  Cool

Όχι και τα πιο σταθερά genetics αλλά είδα πολλά και διαφορετικά και έμαθα από αυτό γιατί είναι μόλις η 2η φορά που καλλιεργώ, η πρώτη εδώ και 8 χρονια περίπου. Δεν ξέρω αν θα το αγόραζα, σαν δώρο ήταν εκπαιδευτικό και τους ευχαριστώ γιατί εν αντιθέσει με τα Special Kush 1, αυτό έχει πιο ενδιαφέρουσα γεύση και καλύτερο high.

Στο θέμα ποσότητας σοδειάς, αρκετά καλό, δεδομένων συνθηκών και stun των φυτών, ακόμα και ο ζουμπας στην είσοδο της τέντας ήταν φορτωμένος. Δεν βρήκα πάνω από 5-6 σπόρια και μάλιστα στην όψη καλής ποιότητας. Τα εφέ του κρατάνε κάνα 2ωρο βαριά και όσο περνάνε οι μέρες του cure η τζούρα του γίνεται πιο βαριά, όχι πολύ ενοχλητική αλλά τσιμπάει στο τέλος του τσιγάρου περισσότερο.

Κανένα θέμα με τη λειτουργικότητα, θα σηκωθώ για φασίνα τώρα και μάλιστα με σχετική όρεξη.

Δυσκολια καλλιέργειας : 2/5
Ανθεκτικοτητα : 3/5
Μυρωδια (ένταση) : 4/5
Σοδεια : 5/5
Εμπειρια καπνίσματος : 5/5

Το Fat Banana το βράδυ για να ντερλικωσω και να κλείσουμε το νήμα!
Joint Pass
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Φωτοπεριόδου διπλό ταμπλό - από Galaxiarchus G - 07-05-2023, 15:28

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)