Φωτοπεριόδου διπλό ταμπλό
#42
   

Fat Banana από RQS

Το έχω ξαναφυτεψει στο παρελθόν οπότε ήξερα τι θα ακολουθούσε, απλά αυτή τη φορά το είχα σαν παιδί μου και έμαθα περισσότερα σε σχέση με παλιότερα που ήμουν "Πότισμα και πάμε". Σκανκ με τα όλα του, είμαι φαν της κατηγορίας χρόνια αλλά νομίζω πως αυτη είναι μια από τις ποικιλίες που θα μπορούσα να καπνίζω χωρις να τη βαρεθώ.

Ευκολο φυτό, σχεδόν στον αυτόματο ήταν αν εξαιρέσουμε την περίοδο των ζουζουνιών στην τέντα που της ετρεφαν μια συμπάθεια εξ αρχής. Δέχτηκε τα Top και το training της χωρίς να πει κιχ. Για indica ειναι σχετικά ψηλό, 130cm μου είχε πάει παλιότερα και τώρα με 3 top και ταλαιπωρία στα 75cm. Μίνιμουμ δίνει 80 η τράπεζα οπότε σχετικά καλά πήγαμε. Σε περιόδους ξηρασίας, υγρασίας, σε υψηλές θερμοκρασίες, σε χαμηλές, σε φάση που έβαλα πολλά nutrients, σε φάση που έβαλα λιγότερα, σε μέρα που έχω υπερποτισει, σε φάση που έχω κατά λάθος ξεχάσει να ποτίσω, σε ημέρα που έβαλα τα φώτα πιο κάτω και άρπαξαν οι μύτες φανόφυλλων άλλων φυτών... Εκεί αγέρωχη, στεκόταν και μου έκανε δάχτυλο και φώναζε πως δε μασάει τίποτα. Και όντως το μόνο φυτό που άντεξε τα πάντα χωρίς κουβέντα. 

Η μυρωδιά, χαρακτηριστική, ενός καλού skunk, έντονη και με κολλώδη υφή. Παπάδια μεγάλα, συμπαγή, με αρκετά φύλλα οι κάτω παπάδες αλλά έμεινε να σπάσουμε. Το βάρος του με εξέπληξε γιατί όπως θυμάμαι δεν είναι φυτό που δίνει απλόχερα μια μεγάλη σοδειά. 50γρ βγήκε και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν τα είχε βγάλει παλιότερα. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ήταν ο φαινοτυπος και φυσικά ούτε λόγος για reveg...
Αρνητικό το ότι παλιότερα έβαλα 3 σπόρια και έσκασε το ένα και τώρα έβαλα 2 και έσκασε το 1. Στο θέμα germination πάσχει το συγκεκριμένο υβρίδιο.

Θα το ξαναβάλω σε περισσότερα σπόρια το φθινόπωρο σίγουρα. Μέχρι τότε όμως το καπνίζω... Χθες με έστειλε για ύπνο γιατί ήθελα σκέτο blunt για να κάνω το κομμάτι μου αλλά δεν άντεξα. Καλά να πάθω.
Ξανακαπνιζω συνετά και ανθρωπινά τώρα που γράφω. Έντονη γεύση, έτυχε πιπέρι με skunk, όχι και το καλύτερο δυνατό αλλά εντάξει. Μπανάνα σε άρωμα και γεύση που διαφημίζουν, ούτε λόγος, τουλάχιστον 2/2 δεν έχει τύχει. Ανοίγει η μυτη, κοκαλώνει ο εγκέφαλος με τις πρώτες τζούρες από το thc και χαλαρώνεις. Δεν πέφτεις για ύπνο γιατί είναι περισσότερο σωματική η χαλάρωση, το μυαλό θα έλεγα ότι τρέχει εκείνη τη στιγμή που το κορμί είναι ακινητοποιημενο. Βγάζει κάποιες φορές και ενέργεια αν υπάρχει παρότρυνση από κάποιον άλλο για δραστηριότητα. Πχ μου είπαν να παιξουμε μπάλα /επιτραπεζιο, σηκώθηκα και στις 2 δραστηριότητες χωρίς δυσκολία. Που είμαι συνήθως καναπεδάκιας... Τώρα σε φάσεις που είμαι μόνος μου βγάζει δημιουργικότητα είτε νοητική είτε τύπου ζωγραφική. Αλλά είναι ανάλογα και τα ενδιαφέροντα του καθένα φαντάζομαι και το πως εκφράζεται. Με gaming online πάντως συνεργάζεται άψογα, το μόνο από τα 4 που με βοηθάει αντί να με ρίχνει στο κομμάτι συγκέντρωσης. 

Ομορφο φυτό, χαρακτηριστικό μορφολογικά σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω δει ως τώρα. Δυνατό κάπνισμα, ποιοτικό χορτάρι. Σκέτο με το τριμαρισμα που του έκανα ήταν σα να ρουφαω αέρα οπότε οι μισοί παπάδες έχουν και ελάχιστα φύλλα (κομμένα προφανώς στο ύψος των τριχών) και έτσι δε γρατζουναει λαιμό αλλά αισθάνεσαι πως πήρες τζούρα. Με καπνό με χαλάει πλέον η γεύση του καπνού οπότε δε θα είμαι αντικειμενικος 100% αλλά όπως και να έχει η γεύση πέφτει σε ένταση. 

Δυσκολία καλλιέργειας : 1/5
Ανθεκτικοτητα : 5/5
Μυρωδια (ένταση) : 4/5
Σοδεια : 5/5
Εμπειρία καπνίσματος : 5/5

Ευχαριστώ για το χώρο και όσους καταφέρατε να παρακολουθήσετε ως εδώ την σοδειά ετούτη.

Εμαθα πράγματα, που είναι ο 2ος σκοπός μου. Ο πρώτος είναι να έχω να πίνω κάτι που ποιοτικά δεν βρίσκω, εκτός της τέντας μου (όπως όλοι μας νομίζω). Πάει λοιπόν το πρώτο Grow επιτυχώς θα πω, με όχι πολλές απογοητεύσεις και με 15 σελίδες γεμάτες σημειώσεις προς υιοθεσία και προς αποφυγήν για να με οδηγούν προς το επόμενο Grow και τα ήδη υπάρχοντα πειράματα, 40 * 40 Cookies Gelato και Μπαλκονάτο auto

Καλές σοδειες και καλή σεζόν αντίστοιχα γκροουερς! Εβίβες!

Αααααα!! Ξέχασα. Το Fat Banana καλό χρυσό... Αλλά ρε αδερφάκι μου έχω δώσει ένα κάρο λεφτά να σε αναθρέψω να σε φροντίσω να σε καπνίσω... Και θες ένα σκασμό λεφτά για φαγητό μετά. Αν έχετε θέματα με την όρεξη, σίγουρα θα σταματήσετε να έχετε. Τώρα όσοι κάνετε και καθιστική ζωή ετοιμαστείτε για ψώνια ένα νούμερο πάνω αν καπνίζετε μόνο αυτό.
Joint Pass
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Φωτοπεριόδου διπλό ταμπλό - από Galaxiarchus G - 08-05-2023, 15:57

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)