Αγγελίες

Θέλετε να πουλήσετε τον παλιό σας εξοπλισμό; Αναζητείτε κάποιο συγκεκριμένο strain σε καλή τιμή; Θέλετε να μισθώσετε τις υπηρεσίες σας σε κάποιον άλλο π.χ. ως γεωπόνος ιδιαίτερων φυτών; (κάνναβης δηλαδή, για τομάτες μάλλον θα πας αλλού 😀 )

Τώρα επιτέλους ένας χώρος που μπορείτε να δημοσιεύσετε αγοροπωλησίες σχετικά με την κάνναβη. Όχι όμως χόρτο καθ’ αυτού. Μέχρι σπόρους και κλώνους πάμε από άποψη φυτού.

Επισημάνσεις

1. Δεν είμαστε Silk Road, έχουμε χεσμένο το ελληνικό κράτος αλλά υπαγόμαστε στους Ολλανδικούς νόμους. Κοινώς πουλάτε εξοπλισμό, υπηρεσίες κατασκευής grow-room, ακόμα και σπόρια, αλλά όχι χόρτα κλπ.

2. Θα συνδιαλλαχτείτε με κάποιον ανώνυμο μέσω του internet για να πουλήσετε/αγοράσετε κάτι που έχει σχέση να κάνει με την κάνναβη και την καλλιέργειά της. Δε χρειάζεται να σας πούμε πόσο σημαντικό είναι να προσέχετε έτσι;

3. Εννοείται ότι δεν ευθυνόμαστε για το τι πωλείται, ποιότητα, αν όντως υπάρχει και λοιπά. Απλή λογική. Χώρος αγγελιών είναι, όχι το κατάστημά μας.

Πως λειτουργεί

Πηγαίνετε στο forum μας, κάνετε το λογαριασμό σας και κάνετε το ανάλογο post στο χώρο που γράφει αγγελίες. Λέγαμε να το κάνουμε μέσω του blog αλλά καλύτερα από το forum τελικά.

Τα πάντα για την κάνναβη. Στο gr420 μπορείτε να ενημερωθείτε απο το blog μας για νέα γύρω απο το χώρο της κάνναβης, να συζητήσετε στο φορουμ για θέματα που αφορούν την καλλιέργεια και οχι μόνο του αγαπημένου φυτού.