Κάποια λίγα για το gr420.info

Η κάνναβη στην Ελλάδα από μεριά του κράτους θεωρείται ο ίδιος ο διάβολος. Δικαστές που δεν ξέρουν τι τους γίνεται καταδικάζουν ανθρώπους έστω και για κατοχή 0,3 γραμμαρίου κάνναβης! Βέβαια οι κρατικοί μπάτσοι μια χαρά βγάζουν τα χαρτζιλίκια τους, πάντα φυσικά την πληρώνει ο κακομοίρης καταναλωτής που καταλήγει με ένα προϊόν χάλια και χωρίς καν να ξέρει πως βγήκε αυτό το προϊόν, τι σκατά έχει ρίξει ο καλλιεργητής πάνω του, γενικότερα μια αηδία και μισή.

Το καλό όμως είναι ότι μιλάμε για τα λουλούδια ενός ζιζανίου. Η καλλιέργειά του είναι πανεύκολη, οποιοσδήποτε μπορεί να την κάνει. Φυσικά λόγο της νομικής κατάστασης οι πληροφορίες πάνω σε αυτό είναι δύσκολες να βρεθούν και ως επί το πλείστον δεν είναι διαθέσιμες στα ελληνικά καθώς σύμφωνα με το νόμο που βγάζουν όπως γουστάρουν, απαγορεύονται και οι πληροφορίες για την κάνναβη.

Έτσι λοιπόν μια ομάδα χασκλίδων πείτε μας, καλλιεργητών θα προτιμούσαμε αλλά όπως γουστάρετε, μετανάστες ανά την Ευρώπη όπως και πολύς κόσμος στις μέρες μας, τους γράψαμε στα αρχίδια μας και αποφασίσαμε να στήσουμε αυτό το blog για την παροχή πληροφοριών πάνω στην καλλιέργεια κάνναβης στα ελληνικά. Επίσης μετά από σκέψη στήσαμε ένα κατάστημα σπόρων και ατμοποιητών για να παρέχουμε σπόρους ποιότητας και ένα υγιεινό τρόπο απόλαυσης της κάνναβης, και ένα χώρο συζητήσεων (forum) ώστε να έχουμε ακόμα καλύτερη επαφή, όχι μόνο εμείς με εσάς αλλά όλοι μεταξύ μας.

Στην κυρίως σελίδα, δηλαδή στο main site αγγλιστί, θα παρέχουμε πρωτότυπο υλικό όπως και μεταφράσεις άρθρων, πάντα φυσικά με τους δικούς μας ρυθμούς που είναι πολύ ως πάρα πολύ χαλαροί, αλλά ξέρετε, η ζωή είναι για να τη ζούμε, όχι για να καθόμαστε πάνω από έναν υπολογιστή, οπότε μην περιμένετε καθημερινά άρθρα 🙂

Και φυσικά μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα του gr420.info με διάφορους τρόπους που μπορείτε να βρείτε στη σελίδα επικοινωνίας.

Καλή ανάγνωση και καλές καλλιέργειες.

gr420info

Τα πάντα για την κάνναβη. Στο gr420 μπορείτε να ενημερωθείτε απο το blog μας για νέα γύρω απο το χώρο της κάνναβης, να συζητήσετε στο φορουμ για θέματα που αφορούν την καλλιέργεια και οχι μόνο του αγαπημένου φυτού.